pühapäev, 24. aprill 2016

Renault Pro+ tuleb välja uute tehnoloogiatega: Extended Grip, X-Track, Master 4x4

Renault

Renault täiustab oma väikeste tarbesõidukite mudelivalikut ning tutvustab kolme uut haardevõimet parandavat lahendust, kirjutab autonet.ee. Uuendused on loodud mõeldes neile klientidele, kes kasutavad sõidukeid rasketes tingimustes.
• Extended Grip tagab libedale pinnasele sattudes parema haardevõime. Euroopa turul on Extended Grip Renault Kangoo, Traficu ja Masteri kaubiku- ning reisijateversioonide baasvarustuses.
• X-Track tehnoloogia kindlustab intensiivses kasutuses olevatele tarbesõidukitele rasketes tingimustes veelgi parema haardevõime. See uus ja taskukohase hinnaga tehnoloogia kuulub Kangoo, Traficu ja Masteri varustusse.
• Renault Master on nüüd saadaval 4x4 ülekandesüsteemiga, mis intensiivse kasutamise tingimustes ja eriti raskel pinnasel muudab haardevõime veelgi paremaks.
Renault grupp on Euroopa väikeste tarbesõidukite turgu valitsenud juba 18 aastat ning hoiab edukat joont ka Ladina-Ameerikas ja Aafrikas. Jätkuvalt uute lahenduste turuletoomisega on autokontserni eesmärk kasvatada Renault Pro+ rahvusvaheliselt tuntud kaubamärgiks, mis on tegus ärikasutajate nõudmistele vastama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar