esmaspäev, 25. mai 2015

BMW Batmobile sai moodsa kuue

BMW 3.0 CSL Hommage. Foto: BMW
BMW 3.0 CSL, mida võidusõiduautona tuntakse ka nime Batmobile all, sai endale moodsa kuue BMW 3.0 CSL Hommagena. Autot esitleti nädalavahetusel peetud Villa d’Este iluduskonkursil.
Ametliku info kohaselt on erkkollane sõiduk puhtakujuline ideeauto, kuid mitteametlikel andmetel võiks sellest saada toorikmaterjal mõningate seeriamudelite loomisel. Väidetavalt võivad mõningad disainielemendid jõuda augustus debüteerivale BMW M4 GTS-le. BMW 3.0 CSL Hommage on 2-ukseline kupee, 5 m pikk, 2 m lai ja 1,3 m kõrge, olles nii vaid veidi suurem kui BMW M6.
Auto jõuallika kohta on teada vaid see, et tegu on 3,0 6-silindrilise mootoriga, mis on ühendatud kiirendusel täiendavat dünaamikat tagava e-boost elektrimootoriga. 3.0 CSL Hommage kere on valmistatud süsinikkiust ja teistest moodsatest materjalidest. Välistest elementidest torkavad silma juba ebasündsalt suured "sõõrmed" radiaatorivõrel, suur tagatiib ning massiivsed rattakoopad, mis peidavad endas 21" rattaid. Interjööri puhul on aga ajalugu unustatud ning mindud moodsa disainikeele suunas, ainsaks viiteks originaalile on armatuuri kattev puitdekoor.















"Väga ilus!"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar